Spor

2017'nin en iyi spor fotoğrafları

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı’nda karşılaştı. Bir pozisyonda Fenerbahçeli futbolcu Mauricio İsla (4) ile Beşiktaşlı Alvaro Negredo (9) mücadele etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi. Bir pozisyonda Galatasaraylı oyuncu Semih Kaya (26) ile Fenerbahçeli futbolcular Moussa Sow (17), Mehmet Topal (5) ve Simon Kjaer (4) mücadele etti.

Kocaeli'de düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası'nda Fransa (kırmızı) ile İtalya kadın kata takımları final müsabakasında karşılaştı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla yapacağı karşılaşma öncesinde tribünde olaylar çıktı. Bazı Lyon taraftarları, Türk seyircilere saldırdı.

Dünya Atletizm Şampiyonası erkekler 200 metre final turunda yarışan milli atlet Ramil Guliyev altın madalyanın sahibi oldu.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçın yan hakemi Tarık Ongun, bir pozisyon sonrası tribünlerden gelen yabancı maddeler nedeniyle saha kenarında kendini yere bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği ile Akhisar Belediyespor, 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaştı. Bir pozisyonda Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat sinirlenerek elindeki su şişesini fırlattı.

Dünya Atletizm Şampiyonası erkekler 4x100 metre bayrak yarışı finali yapıldı. Son 100 metreyi koşan olimpiyat ve dünya şampiyonu rekortmen atlet Usain Bolt (sol 3), sakatlanarak yarışı yarıda bıraktı.

"Gloria Ironman 70.3" yarışları Antalya'da başladı. Yarışların startı Gloria Serenity Resorts Otel'in iskelesinde verildi.

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Türk Atlı Okçuluğu Gösterisi düzenlendi. Platformlar üzerinde bulunan karpuzları kılıçlarla kesen göstericiler, mızrakla yerde bulunan hedefleri almaya çalıştı.