Ekonomi

2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda

TBMM (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gençlerimiz bizim en büyük varlığımız. İyi niyetli, derdi bu ülkenin yarınları olan herkesle gençlerimiz adına çalışmaya, katkılarını almaya hazırız." dedi.

Kasapoğlu, bakanlığının 2021 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Bakan Kasapoğlu, daha yapıcı bir istişare ortamının olmasını temenni ederek, her türlü görüşe açık olduklarını belirtti.

Geçen yıl yapılan bütçe görüşmelerinde milletvekillerine yaptığı daveti hatırlatan Kasapoğlu, şöyle konuştu: "Geçen yıl özellikle sizleri davet ettim. Gençlik merkezlerimizi, gençlik kamplarımızı, yurtlarımızı, salonlarımızı, dünyaya meydan okuyan tesis altyapımızı görmeniz için sizlere davette bulundum. AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili dostlarımızla zaman zaman tesislerimizde bir araya geldik ama maalesef muhalefetten hiçbir vekilimizi ağırlamak mümkün olmadı. Ben davetimi yineliyorum. Mutsuz gördüğünüz, karamsar tablo çizdiğiniz gençlerimizle birlikte konuşalım. Gençlik merkezleriyle yurtlarla ilgili görüşlerini konuşalım. Biz gençlerimizin arkasındayız. Gençlerimizle aramıza kimseyi de sokma niyetimiz yok. Gençlerimiz bizim en büyük varlığımız. İyi niyetli, derdi bu ülkenin yarınları olan herkesle gençlerimiz adına çalışmaya, katkılarını almaya hazırız. Davetimi yineliyorum."